/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Fără permis de conducere și cu bunuri fără acte de proveniență. Un bărbat din Ialoveni, documentat de polițiștii de frontieră

01 martie 2021, ora 14:54

Polițiștii de frontieră din Leova au identificat un bărbat care conducea un microbuz fără permis și cu acte expirate pentru mijlocul de transport. Mai mult că acesta colecta și transporta metal uzat fără acte de proveniență. Incidentul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de duminică, 28 februarie.

La intrarea în localitatea Tochile-Răducani, efectuând verificarea mijloacelor de transport aflate în zona de frontieră, patrula mobilă a SPF Leova a stopat un microbuz de model Mercedes Sprinter, cu numere de înmatriculare moldovenești.

Șoferul a fost legitimate ca fiind cetățean moldovean în vârstă de 33 de ani, originar din satul Costești, raionul Ialoveni. În procesul de verificare a documentelor, polițiștii de frontieră au depistat că revizia tehnică la mijlocul de transport este expirată.

Totodată, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că l-ar fi uitat acasă. În acest sens s-a decis extinderea verificărilor și asupra încăcăturii transportate.

Ca urmare, s-a depistat mai multe nereguli: codul Vin de pe caroserie fiind indescifrabil, iar pe capotă acesta lipsea.

În compartimentul marfar se afla peste o tonă de metal uzat, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte de însoțire. Bărbatul a declarat că personal colectează fier uzat de la localnici din regiune.

Pe teritoriul sectorului, polițiștii de frontieră au indisponibilizat mijlocul de transport împreună cu bunurile, până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii.

La fel, conform competenței, materialele acumulate pe caz urmează a fi transmise către Inspctoratul Național de Patrulare pentru întreprinderea măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram