/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO VIDEO/ Un post de pompieri va asigura securitatea antiincendiu la Centrul COVID din Capitală

missing
01 martie 2021, ora 13:30

Începând cu ziua de 1 martie un post mobil de salvatori și pompieri va funcționa temporar în preajma Centrului COVID din municipiul Chișinău, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Pentru prevenirea incendiilor și altor situații de risc IGSU a luat decizia de a disloca un post de intervenție la Centrul COVID.

Misiunea pompierilor este de a asigura securitatea împotriva incendiilor pentru pacienții internați, personalul medical, dar și întreaga instituție.

Angajați IGSU, care vor activa la acest post, au fost instruiți la capitolul desfășurării misiunii de asigurare a securității. Pompierii au verificat căile de evacuare în caz de situații excepționale, hidranții de alimentare cu apă, dar și au evaluat oportunitățile de intervenție promptă în caz de incendiu.

Activitatea postului de salvatori va fi realizată pe parcursul funcționării Centrului COVID în regim de 24 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram