social

Lunecuș și carosabil înzăpezit. Cum se circulă la această oră pe drumurile naționale

01 martie 2021, ora 09:58
Distribuie:

Lunecuș și unele trasee înzăpezite. În urma precipitațiilor sub formă de ninsori slabe din această noapte, partea carosabilă în zona de Nord și Centru este înzăpezite, iar pe alocuri s-a format lunecuș. În Sudul țării au căzut precipitații, carosabilul fiind umed. 

Chiar și în aceste condiții, Administrația de Stat a Drumurilor informează că la această oră pe drumurile publice naționale se circulă fără dificultăți.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au efectuat pe drumurile publice naționale din nordul și centrul țării lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în sudul țării – lucrări de patrulare. În procesul tehnologic desfășurat au fost puse în funcțiune 37 utilaje speciale și antrenați 55 muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului în regiunile unde este necesară intervenția acestora.

În caz de dificultate pe traseele naționale, șoferii pot apela la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram