/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

România: Cine este noul secretar de stat al Departamentului pentru relația cu R. Moldova

missing
01 martie 2021, ora 13:28

Președintele PNL Diaspora – R.Moldova, Adrian Dupu, a fost numit secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat politicianul pe pagina sa de Facebook. 

„Mă simt onorat să preiau de astăzi funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova. Mă bucur că voi avea ocazia să îmi folosesc experiența pe care am acumulat-o în Republica Moldova pentru a putea pune umărul la apropierea dintre cele două state. În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, este mai important ca niciodată ca România să fie aproape de Republica Moldova și să promoveze proiecte care să întărească relația deosebită dintre cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului”, a declarat Adrian Dupu.

În aceste condiții, acesta a menționat că „sunt foarte multe de făcut, provocările sunt pe măsură, iar angajamentul meu va fi total”.

Un document în acest sens a fost semnat de premierul României, Florin Cîțu.

DOC: psnews.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram