/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat, în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de estorcarea banilor. Perfecta acte pentru automobile și... dispărea

missing
01 martie 2021, ora 12:34

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Chișinău, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea mai multor escrocherii pe teritoriul capitalei. Sub pretextul perfectării actelor de revizie tehnică și a asigurare auto, bănuitul primea banii, după care dispărea fără a-și respecta promisiunile.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că suspectul identifica potențialele victime prin intermediul rețelelor de socializare.

Ulterior se întîlnea cu clienții creduli și îi asigura că poate să îi ajute cu perfectarea actelor pentru autovehicule înregistrate peste hotarele Republicii Moldova.

Mai mult de atât, un tânăr în vârstă de 29 de ani a rămas fără automobilul de marcă BMW, după ce bărbatul și l-a însușit. Acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 6 ani. Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru huliganism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram