Horoscop Berbec – 2 martie 2021: Poate fi greu de acceptat un compromis cu partenerul de cuplu sau unul dintre superiori, chiar dacă beneficiile pe care le poți obține sunt evidente.

Horoscop Taur – 2 martie 2021: Te bucuri de o întorsătură care poate bloca planurile unor apropiați, doar pentru că tu nu ai fost de acord cu ele. Poate ar trebui să schimbi ceva în această atitudine care nu-ți face cinste.

Horoscop Gemeni – 2 martie 2021: Ești dornic de bună înțelegere cu apropiații și de armonie în viața de zi cu zi. Grijile financiare însă îți pot tulbura destul de mult aceste dorințe frumoase.

Horoscop Rac – 2 martie 2021: Este posibil să te simți limitat din mai multe direcții, ca și cum viața ta ar fi construită doar din obligații. Știi că nu e așa, iar cele pe care le ai acum sunt asumate, cel mai probabil, de bunăvoie.

Horoscop Leu – 2 martie 2021: Anumite situații pot avea un efect negativ asupra ta, doar pentru că ți se pare că se confirmă anumite bănuieli pe care le ai. Este doar un moment puțin mai întunecat, nu e finalul.

Horoscop Fecioară – 2 martie 2021: Poate fi destul de dificil să ții cont de dorințele celor dragi, dar și de prioritățile tale, mai ales cele financiare. Există soluții, dar e nevoie de cineva dispus să le caute cu sinceritate.

Horoscop Balanță – 2 martie 2021: Cadrul familial ți se pare prea restrictiv și cauți soluții pentru a te elibera de anumite responsabilități, chiar dacă tu ești cel care le-a acceptat, la un moment dat.

Horoscop Scorpion – 2 martie 2021: Dialogurile, chiar și cele obișnuite, capătă o tentă neplăcută, din cauza unor probleme care te neliniștesc. Poți controla această tendință, trebuie doar să vrei.

Horoscop Săgetător – 2 martie 2021: Grijile financiare te pot conduce spre gânduri și soluții ciudate, cu care nu ai fi fost de acord altădată. Poate că nu e cazul să ajungi la concluzii atât de drastice, fără o bază solidă.

Horoscop Capricorn – 2 martie 2021: Din cercul de prieteni vin provocări cu care nu te întâlnești prea des și de aceea ar fi bine să fii pregătit, cu rezervele de bunăvoință și calm.

Horoscop Vărsător – 2 martie 2021: Se anunță unele neplăceri provocate de relația dificilă pe care o ai cu unul dintre superiori sau cu un membru al familiei cu care nu ai reușit să construiești o relație prea caldă.

Horoscop Pești – 2 martie 2021: Îți trec tot felul de gânduri prin cap, mai ales griji și neliniști legate de viitor. Dar probabil că știi că pe un astfel de fond, negativ, nu se pot lua cele mai bune decizii.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!