/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Premiul Maşina Anului 2021 în Europa a fost câştigat de fapt de două modele Toyota

missing
02 martie 2021, ora 09:31

Noua generaţie Toyota Yaris a fost numit Mașina Europeană a Anului 2021 în cadrul unui eveniment care a avut loc în după amiaza zilei de ieri. Însă premiul va trebui să-l împartă cu un alt model marca Toyota, care este de fapt o versiune a lui Yaris, însă în gamă este poziţionat ca un produs aparte!

Selectată de un juriu format din 59 de jurnaliști auto din întreaga Europă, a patra generație Yaris primește premiul la 21 de ani după ce prima generație inovatoare a fost numită Mașina Europeană a Anului în 2000, o premieră pentru Toyota. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram