/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ A căzut într-o groapă de canalizare deschisă din Chișinău. Salvatorii au acordat ajutor unui bărbat de 75 de ani

missing
03 martie 2021, ora 10:23

Un bărbat de 75 de ani a căzut într-o groapă de canalizare de pe strada Ion Luca Caragiale din Capitală. Salvatorii au intervenit la fața locului pentru a salva bărbatul. 

Salvatorii au fost alertați de un trecător care a auzit strigătele disperate ale bărbatului. La fața locului a fost îndreptată o echipă de salvatori care a reușit să intervină pentru salvarea persoanei. Operațiunea a durat până la zece minute, timp în care pompierii au recuperat bărbatul din gura de canalizare cu adâncimea de aproape trei metri și diametru de un metru.

Bărbatul a primit îngrijirile medicale, fiind preluat de un echipaj medical. „Cel mai probabil persoana nu a observat gura de canalizare deschisă și a căzut din imprudență, obținând un traumatism la picioare”, spun salvatorii.

În situații de risc, salvatorii îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în peste 30 situații de risc.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram