/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/HOROSCOP 3 martie/ Gemenii vor avea probleme financiare, iar Capricornii au parte de propuneri îndrăznețe

missing
03 martie 2021, ora 07:59

Horoscop 3 martie 2021. Amânarea unui moment în care ar fi trebuit să încasaţi nişte bani vă poate afecta pe termen lung.

Berbec

Nativii Berbec au ajuns în punctul în care trebuie să analizeze relaţiile de iubire anterioare şi trebuie să vadă unde au greşit pentru a îmbunătăţi relaţia cu actualul partener sau, în cazul celor single, pentru a afla ce aşteptări să aibă de la următorul partener. Este momentul ideal pentru a vă cunoaşte mai bine, astfel încât să nu mai cădeţi în capcanele în care aţi mai căzut în trecut.

Taur

Configuraţia astrală de astăzi vă ajută să înţelegeţi mai bine anumite situaţii în care sunteţi implicaţi, atât în viaţa personală, cât şi în viaţa profesională. Există posibilitatea de a ajunge într-un punct în care vă veţi da seama dacă se mai merită să vă implicaţi emoţional ori la locul de muncă ori în relaţia cu partenerul de viaţă sau cu o rudă apropiată. Nu este exclusă posibilitatea de a face o schimbare radicală în viaţa voastră.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt afectaţi astăzi de probleme de ordin financiar. Amânarea unui moment în care ar fi trebuit să încasaţi nişte bani vă poate afecta pe termen lung. Ideal ar fi să nu vă lăsaţi copleşiţi de situaţie şi găsiţi soluţii pentru a acţiona în consecinţă. Există pericolul ca, din cauza situaţiei financiare, să intraţi în conflict cu o persoană care nu are nicio vină.

Lucrurile ar trebui să îți meargă bine, azi. Cu cât strălucești mai mult, cu atât mai multă prosperitate va veni în viața ta. Lucrurile vor decurge lin, iar mintea ta va fi limpede şi puternică. Ai în mod natural o agresivitate care e puternică şi eficientă. Foloseşte asta în avantajul tău şi încearcă să-i aduci pe restul la nivelul tău, în loc să îi faci să se simtă sub tine.

Leu

S-ar putea să fie nevoie să faci câteva ajustări mentale pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi oameni. S-ar putea să nu îţi dai seama pentru ce e toată agitaţia. Nu lua lucrurile prea în serios şi nu încerca să faci toate detaliile să aibă sens. Unele lucruri e mai bine să rămână necunoscute. Bucură-te de diversitatea din lumea ta şi respectă diferenţele din abordările celorlalţi oameni.

Fecioară, vei primi lecţii importante despre echilibru. Asigură-te că eşti pregătit să faci faţă uraganului, că vine spre tine. Egourile sunt mari şi toată lumea va avea o părere despre orice. Vor exista tensiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să baţi în retragere. Fii flexibil şi înţelegător, dar nu considera neapărat că greşeşti.

Evenimentele zilei te-ar putea lăsa ușor confuz și nedumerit. Poate că simți că nu primești atenția pe care simți că o meriți. S-ar putea să vă întrebați de ce singurul lucru pe care îl doriți cel mai mult poate fi singurul lucru pe care nu îl puteți avea. Însă trebuie să știi că ai mai mult decât crezi. Nimeni nu vrea să fie în preajma cuiva deprimat. Fii încrezător în viitor și lasă să iasă la suprafață acea lumină pe care o ai în suflet.

Scorpion

Scorpionii au o zi grozavă! Pentru prima dată după multă vreme, astăzi ești pus pe fapte mari și tot ce îți pui în minte să îndeplinești ..prinde contur. Focul din interiorul tău se aprinde și devii tot mai energit. Folosește această energie în scop productiv. Vei descoperi că ești mai mult decât capabil să realizezi tot ceea ce îți dorești.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să învețe să fie diplomați și să nu-și mai piardă cumpătul. Riscați să rămâneți singuri dacă veți continua să aveți o atitudine ofensivă. O discuție neplăcută cu un superior o să vă pună pe gânduri. Vă simțiți nedreptățiți într-o problemă la locul de muncă, dar nimeni nu vă sare în apărare tocmai din cauza atitudinii neplăcute.

Capricorn

Capricornii sunt norocoșii zodiacului, azi. Un telefon surpriză o să vă facă ziua mai fericită, iar o persoană în care aveți încredere va veni cu o propunere de job deloc de ignorat. Sfătuiți-vă cu familia și decideți dacă să mergeți pe acel drum sau nu, dar astrele sunt de partea voastră dacă vreți să o luați de la zero pe plan professional.

Vărsător

Astăzi, nimeni şi nimic nu le poate strica bunadispoziţie Vărsătorilor. Ești extrem de mulțumit de tine însuți și ai toate motivele să simți asta. Ai succes în tot ce îţi propui, iar câștigurile bănești destul de consistente îți fac viața mai frumoasă. În plan personal, pot să apară ceva probleme dacă nu acorzi mai multă atenție pertenerului de viață. Dacă ești singur, sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială. Fii curajos, riscă, poate fi chiar jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.

Pești

Pentru Peşti, ziua de miercuri ar putea să te pună la încercare, mai ales din punct de vedere profesional. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să stai departe de bârfele colegilor şi să nu te implici în conflicte care nu te privesc sau în care nu eşti implicat direct. În jurul tău pot fi oameni invidioşi care îţi pot face probleme. Spre seară, o veste de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme te va pune pe gânduri. Apar noi oportunităţi şi ţi se deschid multe uşi. Seara, partenerul de viaţă îţi va face o surpriză frumoasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram