/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Împarte cu prietenul o reducere cu gust!

03 martie 2021, ora 11:22

iTicket în parteneriat cu Mastercard a lansat o Promoție pentru Chișinău.  Dacă ești client existent intră aici și găsește codul tău unic pe care poți să-l împarți cu prietenii pentru a le oferi 69 mdl și livrare gratuită.  Când prietenii efectuează prima comandă, vei primi 69 mdl pentru fiecare prieten care a efectuat comanda.

Dacă nu ești client iFood, solicită de la un prieten (client iFood) codul de înregistrare și beneficiază de reducere și livrare gratuită la prima comandă, iar după asta folosește și tu propriul cod pentru a împărți cu prietenii tăi reduceri cu gust.

„La iFood, încercăm mereu să surprindem orașul Chișinău cu ceva nou. Sperăm că gurmanzii vor aprecia cele peste 100 de Parteneriate disponibile pe iFood, inclusiv zeci de Parteneri exclusivi.” Radu Cheltuială – fondator/director general iFood

iFood este un Startup local, înființat în iulie 2020 ca răspuns la provocările Pandemiei.

Siguranța și rapididatea sunt în prim plan. Livrări de la 30 minute în Chișinău și suburbii.

Detalii promoție aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram