Aproape un milion de lei va ajunge în Bugetul de Stat, în urma unie licitații, care a fost organizată, astăzi, de Poliția Națională. Conducerea IGP a reușit să vândă 23 de unități de transport, în timp ce altele 10 au mai rămas în garajul instituției. Cel mai mare preț a fost oferit pentru un camion de marca ZIL, din 1991, care a fost vândut cu peste 100 de mii de lei, având un preț inițial de aproape 26 de mii de lei.

La ora 10, ușile Inspectoratului General al Poliției s-au închis și a început marea bătălie pentru mașinile produse în vest. Participanții care s-au înscris la licitație au primit câte o fișă cu marca, modelul și prețul inițial al fiecărui automobil.

În prima partea a licitației, cea mai mare luptă s-a dat pentru un BMW seria 5 din 1998 și un Mitsubishi Pajero, produs în 2004.

După ce prețul a fost ridicat de mai multe ori, câștigător BMW-ul a fost adjudecat de acest tânăr. Deși l-a costat cam scump, el spune că mașina își merită banii.

Lupta a fost strânsă și pentru Mitsubishi Pajero, care a avut cel mai mare preț inițial la această licitație – puțin peste 34 de mii de lei. Acest bărbat a oferit suma finală de 54 de mii de lei. Acum, urmează să transfere banii pe contul bancar și devine proprietar cu acte în regulă.

El spune că, înainte de asta, a văzut în ce stare este automobilul, care se află în parcarea Poliției. Recunoaște că necesită investiții și deja a găsit și service-ul auto, unde urmează să o repare.

La ora 13, s-a dat start și licitației pentru 11 vehicule produse în Rusia. Organizatorii licitației ne-au spus că anume GAZ-urile, UAZ-urile și ZIL-urile au fost cele mai solicitate. ”

A treia parte a licitației a început la ora 15. Poliția a scos de vânzare 11 VAZ-uri cu prețurile de pornire de la 9 mii la 28 de mii de lei. Organizatorii licitației au precizat că plăcuțele de înmatriculare MAI vor fi scoase imediat ce unitatea de transport va părăsi garajul Poliției.

La licitația de astăzi, au fost scoase de vânzare 33 de unități de trasnport, valoarea inițială a cărora a fost estimată la 600 de mii de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!