/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Am ajuns să o vedem şi pe asta! În Moldova ţi se poate fura maşina chiar şi atunci când îţi apare o defecţiune

missing
04 martie 2021, ora 15:29

Un tânăr în vârstă de 18 de ani, originar din raionul Hîncești, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău pentru furtul unui automobil. Acesta l-a sustras de la un alt tânăr şofer care l-a lăsat pentru o perioadă, având un defect, timp în care ar fi mers după ajutor.

În ziua de 2 martie curent, la Inspectoratul de Poliţie din sectorul Botanica s-a adresat un tânăr în vârstă de 28 de ani, cu o plângere, pe faptul că i-a fost sustras automobilul de marcă Nissan care era parcat pe bd. Dacia. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum a fost reţinut suspectul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram