/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Maia Sandu a inițiat o nouă rundă de dialog cu societatea civilă în vederea declanșării alegerilor anticipate

missing
04 martie 2021, ora 17:38

Șefa statului Maia Sandu a avut pe 3 martie curent o nouă rundă de consultări cu societatea civilă. La ședință s-a discutat despre soluțiile optime ce ar putea să conducă la depășirea crizei politice și declanșarea alegerilor anticipate.

„Toți cei prezenți la discuție sunt de acord că țara are nevoie de anticipate, de un Parlament cu deputați responsabili și un guvern stabil care să oprească schemele și să scoată țara din criză. Le-am mulțumit participanților pentru recomandări și implicare.

Sunt hotărâtă să apăr interesul cetățenilor până la capăt, iar astăzi interesul și voința oamenilor sunt un Guvern onest și responsabil și un Parlament care îi reprezintă, nu care se subordonează grupărilor corupte”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Consultările au avut loc în contextul în care astăzi sesizarea depusă de Maia Sandu la Curtea Constituțională a fost admisă parțial, ceea ce înseamnă că Guvernul interimar va putea numi persoane în funcții de demnitate publică.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram