Activitatea Comisiei speciale pentru elaborarea proiectului Strategiei naționale de securitate farmaceutică 2020-2030 și Comisiei speciale pentru elaborarea proiectului Codului sănătății al Republicii Moldova și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății din Republica Moldova pe perioada 2020-2030 a fost extinsă.

Parlamentul a aprobat, astăzi, Hotărârea privind extinderea termenului de activitate a acestora până pe 31 noiembrie 2021.

Președinta celor două comisii este Ruxanda Glavan, membru al Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie.

”Este un proces amplu de lucru, în care sunt antrenați specialiști, experți locali și străini”, a menționat Ruxanda Glavan.

Comisia specială pentru elaborarea proiectului Strategiei naționale de securitate farmaceutică 2020-2030 și Comisia specială pentru elaborarea proiectului Codului sănătății al Republicii Moldova și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății din Republica Moldova pe perioada 2020-2030 au fost create prin Hotărâri de Parlament, în noiembrie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!