Horoscop 5 martie 2021. Unele zodii traversează o perioadă foarte bună, iar ziua va fi plină de entuziasm și optimism. Restul trebuie să recurgă la calm.

Berbec

Nu este chiar cea mai ușoara sau simplă perioadă pentru nativii din zodia Berbec, așa că ai nevoie de mai multă concentrare ca oricând. Încearcă să lași lucrurile lipsite de importanță deoparte și sub nicio formă nu intra în conflicte. Orgoliul tău este suficient pentru a stârni mici războaie, așa că se recomandă calm, răbdare și dimplomație. Pe cât posibil, încearcă să rezolvi situațiile cu vorba bună.

Taur

Lucrurile încep să se așeze pentru Tauri. E mai ușor să vezi imaginea de ansamblu dacă te detașezi pentru câteva clipe de propriile emoții, ca un spectator de netulburat, ce știe ce anume se va întâmpla și când. Aceasta a fost soluția dintotdeauna, să folosești sentimentele intense pe care le resimți doar atunci când trebuie, nu mereu și nu acolo unde logica ar fi trebuit să fie prioritară. Este o lecție care te va ajuta mult pe viitor și nu e de mirare că vezi cum zi după zi devii tot mai bun.

Gemeni

Gemenii sunt plini de entuziasm și optimism și au toate motivele să se simtă așa. Traversează o perioadă bună, în special pe plan sentimental, chiar dacă nu trăiesc neapărat cea mai romantică poveste de iubire. Dar sentimentul general este de bine, iar încrederea în viitor la cote maxime. Cui datorezi asta? În special ție. Instinctul te-a ghidat în locul în care trebuie să fii, profită de asta.

Oportunități pentru noi parteneriate cu privire la un proiect personal al tău ar putea veni la tine de departe. Contractele, acordurile și alte aspecte juridice funcționează în favoarea ta, dar pentru a le da sens e nevoie de concentrare. Citeşte foarte atent mică pentru a afla cât de mult poţi. Orice s-ar întâmpla, viața ta ar trebui să se schimbe cu siguranță într-un mod subtil, dar pozitiv. Îmbrățișează schimbarea!

Leu

Sarcinile banale și poate plictisitoare ar putea ocupa o mare parte din dimineața ta, Leule, dar va trebui să le dai la o parte din calea ta, astfel încât să poți trece la proiecte mai interesante. S-ar putea să fie necesare mai multe documente pentru a începe aceste lucruri, dar vei realiza asta rapid și eficient. Continuă să te conectezi. Ești pe drumul cel bun!

Fecioară

O întâlnire cu un partener romantic actual sau potențial ar putea da naştere unor discuții provocatoare despre concepte care vă interesează pe amândoi. Ați putea face planuri pentru viitoare afaceri care să vă aducă mai aproape. Aceasta este o zi bună pentru a promova orice relații care implică interese intelectuale reciproce. Așteaptă-te să îţi petreci o mare parte din timp în librării cu prietenul tău!

Balanță

Cochetezi cu ideea de a face unele renovări în casa în care locuiești, poate pentru a o face mai atractivă, însă cu siguranță și pentru a-i spori valoarea. Decorarea, amenajarea spațiului sau ambele ar putea fi pe ordinea de zi. Vei avea de unde alege, așa că vei petrece mult timp analizând fiecare opțiune pentru ca, la final, să faci alegerea cea mai potrivită.

Scorpion

Ești încărcat cu energie creativă, în special pe partea de scris sau vorbit. Ideile vin unele după altele și s-ar putea să fii nevoit să apelezi la un prieten, ori un coleg, care să te ajute să-ți pui ordine în gânduri. Un mic sfat: scrie pe o foaie de hârtie fiecare idee care nu-ți dă pace și lasă-ți apoi mintea să jongleze liberă cu ele până când lucrurile încep să prindă sens. Până mâine ar trebui să știi deja ce ai de facut.

Săgetător

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul bani. Nu numai că vă bucurați de un bonus financiar generos, dar vă și gestionați finanțele cu succes. Vă pregătiți pentru o achiziție importantă, un pas la care ați visat de foarte mult timp. Ajutorul vine dintr-un loc complet neașteptat. Nu ratați această ocazie pentru a vă îndeplini visul.

Capricorn

Nativii acestei zodii trebuie să aibă grijă cu o persoană de la locul de muncă. Zvonurile lansate v-ar putea pune într-o lumină proastă dacă nu clarificați această neînțelegere. Pe plan personal, lucrurile sunt armonioase, vă bucurați de liniște și înțelegere cu cei dragi. Spre sfârșitul săpămânii s-ar putea chiar să plecați într-o escapadă, undeva, în apropiere.

Vărsător

Vineri, nativii zodiei Vărsător se trezesc cu gândul la weekend. Nu îți stă deloc mintea la sarcinile de serviciu, vrei doar să treacă ziua cât mai repede. Mai ales că planurile sunt gata stabilite, iar bagajul pregătit. În plan personal, lucrurile sunt mai bine ca niciodată, esti fericit și gata să treci la următorul nivel. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi este posibil să întâlnești o persoană specială care iti poate da lumea peste cap. În sensul bun al cuvântului. Spre seară, vei primi o veste bună legată de un câștig financiar substanțial.

Pești

Peștii se trezesc cu o stare nu tocmai bună, obositi si stresati. Ultimele zile te-au epuizat foarte mult și aștepti cu nerăbdare weekend-ul. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te odihnești atunci când ai ocazia. De asemenea, o vizită la medicul de familie, pentru un control de rutină poate fi o idee bună. Ferește-te de excesele alimentare și stai departe de agitație câteva zile, ca să îți încarci bateriile. Seara, fă o plimbare în parc sau fă o sesiune scurtă de cumpărături, dacă asta te relaxează.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!