/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Președinția anunță că Agenția pentru Cooperare Internațională a Germaniei va continua să susțină proiectele de dezvoltare rurală în Moldova

05 martie 2021, ora 20:06

Dezvoltarea regională și proiectele implementate la nivel local, acesta a fost subiectul central al discuției pe care Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut-o astăzi cu Ambasadoarea Germaniei în țara noastră, Angela Ganninger, și cu Directorul de țară în cadrul Oficiului GIZ Moldova, Siegmun Mueller.

„În special, am discutat despre proiectele de infrastructură și de creare a serviciilor publice, care îmbunătățesc viața oamenilor din satele și orașele noastre”, a spus doamna Maia Sandu.

În cadrul discuției cu partenerii germani, șefa statului și-a reiterat interesul de a mobiliza în următorii ani cât mai multe fonduri care să meargă pentru proiecte la nivel local.

„Finanțarea directă a proiectelor va consolida independența primarilor și le va da mai multă libertate în soluționarea nevoilor concrete ale comunităților. Pentru aceasta, însă – și pentru a ne bucura de încrederea donatorilor -, va trebui să construim un mecanism viabil, care să asigure gestionarea corectă a fondurilor”, a subliniat Președintele Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram