/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/VIDEO/ Ale tale 2% ne dau libertate. Susține echipa TV8

05 martie 2021, ora 19:42

Anul pandemic ne-a dat lumea peste cap, ne-a furat din libertatea acțiunilor, dar nu și din libertatea gândirii. Am continuat să fim cu ochii pe funcționarii corupți, pe jocurile ascunse ale politicienilor, am demascat acte ilegale și am relatat despre necazurile oamenilor de rând. V-am simțit sprijinul de fiecare dată. Acum, vă îndemnăm să ne susțineți din nou! O puteți face oferind o mică parte din impozitele anuale pe venit către TV8. Prin direcționarea banilor nu cheltuiți nimic. Însă noi, datorită celor 2%, câștigăm mai multă libertate!

Vă invităm să susțineți presa liberă, apreciind astfel munca echipei TV8. Direcționați 2% din impozitele pe care le plătiți la stat, către Asociația Obștească „Media Alternativa”. Vedeți aici cum direcționați 2%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram