Anul pandemic ne-a dat lumea peste cap, ne-a furat din libertatea acțiunilor, dar nu și din libertatea gândirii. Am continuat să fim cu ochii pe funcționarii corupți, pe jocurile ascunse ale politicienilor, am demascat acte ilegale și am relatat despre necazurile oamenilor de rând. V-am simțit sprijinul de fiecare dată. Acum, vă îndemnăm să ne susțineți din nou! O puteți face oferind o mică parte din impozitele anuale pe venit către TV8. Prin direcționarea banilor nu cheltuiți nimic. Însă noi, datorită celor 2%, câștigăm mai multă libertate!

Vă invităm să susțineți presa liberă, apreciind astfel munca echipei TV8. Direcționați 2% din impozitele pe care le plătiți la stat, către Asociația Obștească „Media Alternativa”. Vedeți aici cum direcționați 2%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!