O femeie în vârstă de 74 de ani a fost salvată de pompieri după ce locuința în care trăia a luat foc. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de joi 4 martie,  într-un apartament din strada Drumul Viilor nr.39.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:36. Potrivit primelor informații ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiu ar fi izbucnit în bucătăria apartamentului și s-a răspândit la balcon.

Pentru lichidarea focului la fața locului au fost îndreptate trei echipaje de intervenție a pompierilor. Salvatorii au stabilit că în interiorul locuinței se află proprietara care, în urma incendiului, s-a ales cu arsuri pe mâini și față.

Pompierii au reușit să salveze femeia care risca să se intoxice cu fumul dens. După ce aceasta a fost evacuată de angajații IGSU, a primit îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să obțină răspândire la alte locuințe, fiind afectate bunurile materiale din bucătărie și balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit informației IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!