/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Atenție! Circulația transportului public pe o parte din strada Ion Creangă din Capitală, suspendat până luni

06 martie 2021, ora 07:43

Noi restricții de circulație în Capitală. Primăria municipiului Chișinău informează că începând de astăzi, de la ora 07:00, și până pe data de 8 martie, până la ora 19:00, va fi suspendată circulația transportului public pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca spre direcția str. Alba-Iulia.

Măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, pe durata zilelor de odihnă și de sărbătoare, care necesită sistarea totală a circulației transportului în zonă.

Totodată, începând de marți, 09 martie și până pe data de 31 martie, curent, va fi menținut regimul de restricționare a traficului rutier pe strada Ion Creangă, în perimetrul str. V. Belinski – str. E. Coca, cu excepția transportului public direcția spre str. Alba-Iulia.

În legătură cu necesitatea executării lucrărilor menționate pe strada Ion Creangă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de troleibuz nr. 1 și nr. 22: în direcția str. Alba-Iulia – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu,  Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite;

Rutele de troleibuz nr. 21 se prescurtează până la Calea Ieșilor (Bariera Sculeni);

Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 26: în direcția str. Alba-Iulia – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Serghei Lazo, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcția str. Alba-Iulia – de pe str. Ion Creangă pe străzile Eugen Coca, Piotr Ceaikovski, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Ioana Radu, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite;

Ruta de microbuz nr. 103: în direcția str. Alba-Iulia – de pe str. Ion Creangă pe străzile Eugen Coca, Ion Neculce, Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram