coronavirus

O asistentă medicală, care activa la Spitalul Clinic Republican, a pierdut lupta cu noul virus COVID-19

06 martie 2021, ora 14:44
Distribuie:

Asistenta medicală Alla Bantiuc, care a activat la Spitalul Clinic Republican, secția Chirurgia Toracică, a pierdut lupta cu noul virus COVID-19. Lucrătoarea medicală a murit ieri, 5 martie. 

„Asociația de Nursing din Republica Moldova este adânc îndurerată de trecerea în neființă a asistentei medicale Alla Bantiuc, care a activat la Spitalul Clinic Republican, Secția Chirurgia Toracică, iar ultimele luni a activat în Departamentul COVID – 19. Doamna Alla a pierdut lupta cu noul tip de Coronavirus în data de 5 martie, la vârsta de 62 de ani. Aducem sincere condoleanțe familiei, colectivului în care a activat. Am pierdut o persoană, care a fost nu doar o colegă, ci și o prietenă adevărată, o mamă. Doamna Alla a fost un om deosebit, blândă, bună la suflet, înțelegătoare. Drum lin spre cer, dragă colegă! Dumnezeu să o odihnească în pace”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

De la începutul pandemiei 4071 de oameni, dintre care 93 lucrători medicali, au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 192 985.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram