Un nou weekend îl poți petrece alături de TV8 și să afli cele mai noi aventuri ale celor trei generații din familia Braverman. Astfel, duminică, TV8 va difuza alte două episoade ale renumitei drame. Începând cu ora 11:00, ne așezăm în fața micilor ecrane pentru a urmări episoadele 5 și 6 ale sezonului doi.

Filmul explorează ideea de a fi părinte prin intermediul mai multor familii. Fiecare episod redă într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca post tehnologică.


*Serialul este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova. Conținutul aparține autorului(ilor) și nu reflectă neapărat opinia Ambasadei SUA în Moldova și/sau a organizației IREX.”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!