/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Aventura familiei Braverman continuă. Noile episoade pe care le poți urmări astăzi la TV8

07 martie 2021, ora 09:45

Un nou weekend îl poți petrece alături de TV8 și să afli cele mai noi aventuri ale celor trei generații din familia Braverman. Astfel, duminică, TV8 va difuza alte două episoade ale renumitei drame. Începând cu ora 11:00, ne așezăm în fața micilor ecrane pentru a urmări episoadele 5 și 6 ale sezonului doi.

Filmul explorează ideea de a fi părinte prin intermediul mai multor familii. Fiecare episod redă într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca post tehnologică.


*Serialul este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova. Conținutul aparține autorului(ilor) și nu reflectă neapărat opinia Ambasadei SUA în Moldova și/sau a organizației IREX.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram