Vă invităm să susțineți presa liberă, apreciind astfel munca echipei TV8. Redirecționați 2% din impozitele pe care le plătiți la stat, către Asociația Obștească „Media Alternativa”. Aceste 2% ar putea să nu însemne mult pentru dumneavoastră, însă pentru noi sunt foarte importante, spune jurnalista Diana Popa, tot ea prezentatoarea jurnalului de știri de la TV8, de la ora 17:00.

Dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Diana Popa: „Aceste 2% ar putea să nu însemne mult pentru dumneavoastră, însă pentru noi sunt foarte importante. Dacă susțineți presa liberă, apreciați munca echipei noastre și vreți să ne susțineți financiar, în timpul depunerii declarației pe venit, vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!