/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Un cuplu, care călătorește în jurul lumii, a ajuns și în Moldova. Primele impresii pe care le-au împărtășit

missing
07 martie 2021, ora 09:15

Un cuplu format dintr-un britanic și o filipineză călătoresc în jurul lumii din 2013. Cei doi au ajuns și în Moldova, care este a 144 de țări din lista celor vizitate de ei. În țara noastră, cuplul a ajuns la începutul lunii martie. 

Tânăra  Kach Howe spune că aceasta este penultima țară din Europe pe care o vizitează, ultima care i-a rămas pe listă fiind Belarus. Potrivit ei, fiind deținătoarea unui pașaport din Filipine a trebuit să solicite o viză electronică în avans, însă cei care au o viză Schengen sunt scutiți de această procedură. Soțul său fiind britanic a intrat în țară fără viză.

În Moldova, cei doi au făcut un tur al Chișinăului și au vizitat vinăriile Mileștii Mici și Asconi. Tânăra care deține și un blog, a scris că va veni ulterior cu mai multe impresii despre țara noastră.

Arrived in my 144th country – MOLDOVA! ✈️

My second to the last European country (the only one left is Belarus) ????…

Posted by Two Monkeys Travel on Saturday, 6 March 2021

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram