Bărbații au fost puși sub acuzare pentru crimă după ce a marți au fost arestați la Champigny-sur-Marne (Val-de-Marne). Potrivit presei franceze, crima ar fi avut loc în urma unui conflict din decembrie.

Incidentul a avut loc în decembrie anul trecut la Paris și este în curs de elucidare. Trei moldoveni, cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, au fost acuzați pentru crimă joi la Paris. Aceștia sunt suspectați că au bătut până la moarte un om fără adăpost care își stabilise reședința în Bois de Vincennes (secolul al XII-lea).

Potrivit sursei citate, cei trei au fost prezentați joi în fața unui magistrat de instrucție. Unul dintre adulți a fost acuzat de crimă și fost plasat în arest preventiv. Celălalt adult și minorul au fost acuzați pentru furt și că au ajutat o persoană aflată în pericol. Bărbații au ales un termen pentru a-și pregăti apărarea în fața unui judecător la începutul săptămânii viitoare, între timp au fost închiși în așteptare.

Ancheta se află în curs de desfășurare și a fost pornită după ce localnicii au avertizat poliția după ce au descoperit cadavrul unui om fără adăpost. „Acest om locuia singur în tabăra lui ascuns în pădure”, precizează o sursă apropiată de caz.

Criminalistii au observat urme de bătăi pe corpul său și o rană sângerândă pe cap. Autopsia efectuată la institutul criminalistic a relevat că moartea a survenit în rezultatul unei lovituri violente asupra craniului. Primele investigații relevă faptul că spațiul său de locuit, de obicei ordonat, era în dezordine. Prietenii victimei au declarat anchetatorilor că acest vagabond a fost amenințat recent de membrii comunității moldovenești.

Cei trei bărbați se află în custodia poliției în incinta poliției judiciare din Paris. În timpul audierilor, aceștia au recunoscut că au lovit victima.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!