/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/Horoscop 7 martie/ Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială

missing
07 martie 2021, ora 08:48

Horoscop Berbec – 7 martie 2021: Ai parte de o zi specială, în care vei avea ocazia să vezi limpede finalitatea unor proiecte în care ai crezut și să faci tot ce poți pentru a le vedea realizate sau să renunți la ele, dacă este cazul.

Horoscop Taur – 7 martie 2021: Ar fi suficient să te oprești, puțin, din urzeala propriilor gânduri și vei reuși să înțelegi unde te duce drumul pe care ai apucat să pășești. E de ajuns să fii sincer cu tine și vei ști ce ai de făcut.

Horoscop Gemeni – 7 martie 2021: S-ar putea să simți nevoia să faci altceva, cu alți oameni, într-un alt cadru, mai deschis, mai sincer și mai motivant. Este o alegere bună, chiar dacă vor apărea și unele îndoieli.

Horoscop Rac – 7 martie 2021: Ai ocazia să vezi cu ochii tăi cât de important este să îți protejezi liniștea sufletească și ce frumos ți se pare totul atunci când reușești. Momentele în care o pierzi vor fi doar scăpări, dacă înțelegi ce ai de făcut.

Horoscop Leu – 7 martie 2021: Este o zi care îți oferă prilejul, deosebit de rar, de a vedea cât de ușor este să-ți schimbi dispoziția, să devii mai senin, dacă îi lași în pace pe cei din jur și înțelegi că și ei vor face același lucru.

Horoscop Fecioară – 7 martie 2021: Chiar dacă ești împărțit între sentimente contradictorii și nu ți-e clar ce ai de făcut, ar trebui să faci un efort ca să-ți limpezești mintea și vei înțelege unde ai greșit și ce poți face ca să repari.

Horoscop Balanță – 7 martie 2021: Te simți mai bine, ai mintea mai așezată și te poți concentra pe ceea ce contează. Poate fi momentul potrivit pentru discuțiile serioase cu membrii familiei, cele îndelung amânate.

Horoscop Scorpion – 7 martie 2021: Cel puțin vei vedea mult mai clar situația în care te afli și vei ști ce poți și ce nu mai poți face, de acum înainte. Dezamăgirile nu trebuie lăsate să te acapareze.

Horoscop Săgetător – 7 martie 2021: Poți interveni cu precizie în modelarea unor planuri, ca să te asiguri că vei reuși să le duci la îndeplinire. Chiar dacă nu va fi ușor, cel puțin știi încotro te îndrepți.

Horoscop Capricorn – 7 martie 2021: Cea mai mare parte din agitația pe care o trăiești este creația ta, rod al prea multor dorințe, pofte, aspirații fanteziste cu care îți umbrești singur zilele.

Horoscop Vărsător – 7 martie 2021: Poți pune capăt celor mai multe dintre problemele cu care te confrunți în familie, dar numai dacă ai reușit să înțelegi cu ce ai contribuit tu la apariția problemelor și ce poți face ca să le repari.

Horoscop Pești – 7 martie 2021: Ai așteptat acest moment, în care să poți spune clar ce vrei, ce accepți și ce nu din planurile pe care și le-au făcut alții în legătură cu tine sau chiar împreună cu tine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram