/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În Floreşti se vinde un Opel Rekord 1.8 S! Are un interior tapiţat cu velur şi nici 50 de mii de km parcurşi

missing
08 martie 2021, ora 17:24

La timpul său era un automobil respectat din segmentul Executive şi ţintea segmentul premium, însă în prezent îi poate impresiona doar pe fanii înrăiţi ai mărcii sau ai modelului. Este vorba despre Opel Rekord, unul dintre produsele emblematice ale producătorului german, maşină care a ajuns şi pe meleagurile ţării noastre în câteva unităţi.

În 2016 am scris despre un exemplar finisat într-o culoare rară, portocalie, cu puţin peste 160.000 de km la bord, care îşi căuta un proprietar, însă acum ne-a atras atenţia un exemplar mai nou. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram