/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Porsche este și mai interesat de Rimac! Germanii investesc alți 70 mln euro în producătorul croat de automobile

08 martie 2021, ora 12:44

Lucruri interesante se întâmplă în industria auto. După ce în anul 2018 și-au arătat interesul față de constructorul croat de hipercaruri electrice Rimac, cei de la Porsche anunță astăzi că și-a crescut participația în Rimac Automobili cu alte 70 de milioane de euro, ajungând astfel să dețină 24% din acțiunile companiei!

Interesant este că odată cu creșterea cotei de acțiuni, Porsche nu țintește să controleze compania fondată de Mate Rimac în anul 2009 la vârsta de doar 21 de ani. Citeşte continuarea şi află ce a stat la baza deciziei conducerii Porsche, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram