/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Meghan Markle a dezvăluit că ea și Harry s-au căsătorit în secret înaintea ceremoniei oficiale

missing
08 martie 2021, ora 10:58

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de grandioasa ceremonie oficială urmărită de milioane de persoane din întreaga lume în 2018, a dezvăluit ea într-un interviu difuzat duminică seara la CBS, scriu Reuters şi AFP.

„Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit”, a spus ducesa de Sussex, povestind că şi-au spus da în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de măreaţa ceremonie din 19 mai 2018.

„Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi+”, i-a destăinuit ea gazdei sale, Oprah Winfrey.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram