Lanţul de magazine AZART deschide curând cel mai mare magazin cu o suprafaţă de 1000 m.p., într-un format nou, şi anume doar cu piese vetimentare noi-nouţe. Acest magazin îşi propune să scoată în evidenţă stocul de haine noi de la cele mai îndrăgite branduri internaţionale. Colecţiile Bershka, ZARA, Massimo Dutti, Mango şi altele, promit să exprime cele mai actuale tendinţe şi stiluri.

În noul magazin se vor găsi doar piese noi de haine, încălţăminte şi accesorii care vor acoperi  o gamă completă de stiluri, de la casual la sport şi de la basic la fashion. În magazinul AZART, îţi poţi completa întregul outfit. Noua locaţie va fi în sectorul Ciocana pe bd. Mircea cel Bătrân 14. Din 11 Martie, uşile magazinului vor fi deschise pentru toţi, cu diverse oferte şi promoţii sezoniere.

În situaţii de restricţii, pentru a menţine siguranţa cumpărătorilor, se recomandă evitarea zonelor aglomerate şi păstrarea distanţei recomandate faţă de alte persoane, să ţină cont de indicatorele pe podea afişate în zona caselor de marcat. 

Reţeaua de magazine AZART este prezentă pe întregul teritoriu din Republica Moldova, cu opt magazine aflate în raioane iar cel de-al 10-lea într-un nou format, va fi inaugurat pe 11 Martie 2021, pe bd. Mircea cel Bătrân 14, cu program de lucru 9:00 – 21:00, fără zile de odihnă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!