/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ NOUTATE BUNĂ pentru fashionisti şi nu numai. AZART anunță deschiderea unui nou magazin

09 martie 2021, ora 14:46

Lanţul de magazine AZART deschide curând cel mai mare magazin cu o suprafaţă de 1000 m.p., într-un format nou, şi anume doar cu piese vetimentare noi-nouţe. Acest magazin îşi propune să scoată în evidenţă stocul de haine noi de la cele mai îndrăgite branduri internaţionale. Colecţiile Bershka, ZARA, Massimo Dutti, Mango şi altele, promit să exprime cele mai actuale tendinţe şi stiluri.

În noul magazin se vor găsi doar piese noi de haine, încălţăminte şi accesorii care vor acoperi  o gamă completă de stiluri, de la casual la sport şi de la basic la fashion. În magazinul AZART, îţi poţi completa întregul outfit. Noua locaţie va fi în sectorul Ciocana pe bd. Mircea cel Bătrân 14. Din 11 Martie, uşile magazinului vor fi deschise pentru toţi, cu diverse oferte şi promoţii sezoniere.

În situaţii de restricţii, pentru a menţine siguranţa cumpărătorilor, se recomandă evitarea zonelor aglomerate şi păstrarea distanţei recomandate faţă de alte persoane, să ţină cont de indicatorele pe podea afişate în zona caselor de marcat. 

Reţeaua de magazine AZART este prezentă pe întregul teritoriu din Republica Moldova, cu opt magazine aflate în raioane iar cel de-al 10-lea într-un nou format, va fi inaugurat pe 11 Martie 2021, pe bd. Mircea cel Bătrân 14, cu program de lucru 9:00 – 21:00, fără zile de odihnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram