/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 9 martie/ Ce ne prezic astrele pentru astăzi

missing
09 martie 2021, ora 07:29
  • Horoscop Berbec – 9 martie 2021: Nemulțumirea domină astăzi și te poate transforma în bombă cu ceas care nici nu poate fi dezamorsată. Doar tu te poți opri, dar ca să reușești, ai nevoie de o motivație puternică, nobilă.

Horoscop Taur – 9 martie 2021: Este posibil să ajungi într-o situație-limită din neatenție sau neglijență și să înțelegi abia atunci încotro te îndreptai cu toată viteza, cât de departe erai de ceea ce ți-ai dorit, de fapt.

Horoscop Gemeni – 9 martie 2021: S-ar putea să te surprindă total evoluția unei situații pe care credeai că o poți controla. Poate avea legătură cu profesia, cu relația ta cu superiorii sau cu un proiect pe care îl derulezi singur.

Horoscop Rac – 9 martie 2021: Vezi viitorul în tonuri sumbre, până când îți vei da seama că nu e corect și nici nu-ți folosește la nimic să-l colorezi astfel. Poți lăsa viitorul și planurile pentru un alt moment, mai luminos.

Horoscop Leu – 9 martie 2021: Sunt posibile neplăceri legate de banii sau bunurile unor apropiați care nu doar te vor pune pe gânduri, ci te vor ajuta și să îți stabilești alte priorități, mai realiste.

Horoscop Fecioară – 9 martie 2021: Toate situațiile de neînțeles de astăzi au rostul lor, acela de a te conduce spre o nouă atitudine în condiții de stres intens. Bine ar fi să faci ceva în acest sens, ca să fii mai bine pregătit altădată.

Horoscop Balanță – 9 martie 2021: Sunt posibile dificultăți mai puțin obișnuite la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Ar fi bine să faci ce poți și ce te depășește să lași pe altădată, dacă acest lucru este posibil.

Horoscop Scorpion – 9 martie 2021: Ceva îți scapă de sub control, chiar dacă ai făcut eforturi reale ca să nu trăiești o astfel de situație. Oricât de nemulțumit ai fi, tot va trebui să îți cenzurezi reacțiile, ca să nu îi superi pe cei din jur.

Horoscop Săgetător – 9 martie 2021: Din familie vine principala problemă a zilei, dar dincolo de neplăcerea sau stresul pe care aceasta ți le provoacă, va trebui să dai dovadă și de multă bunăvoință, ca să diminuezi problema, cel puțin.

Horoscop Capricorn – 9 martie 2021: O chestiune importantă pentru tine poate evolua cu totul altfel decât ai sperat și de aici până la o adevărată răbufnire nu mai e decât un pas, pe care îl vei face sau nu.

Horoscop Vărsător – 9 martie 2021: De la tine poate porni o problemă care le va da peste cap planurile unor apropiați, de exemplu, cei din familie. Ar fi bine să fii mai atent la ce faci, ce spui și către ce decizii te îndrepți.

Horoscop Pești – 9 martie 2021: Ai putea provoca situații deosebit de complicate pentru cei din jur, la serviciu sau în familie. Poate că ai motive serioase să te manifești așa, dar efectele vor depăși motivele tale, din păcate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram