/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Prezentatoarea TV a născut o fetiță

missing
09 martie 2021, ora 19:01

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Anunțul a fost făcut chiar de Smiley pe pagina sa de Facebook. Prezentatoarea de la Antena 1 a născut azi, 9 martie, o fetiţă perfect sănătoasă.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta. Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris interpretul pe pagina sa.

Artistul a publicat şi un video, pe canalul său de YouTube, cu imagini de dinaintea naşterii.

Smiley și Gina Pistol sunt într-o relație încă din luna martie a anului 2017. Întrebată în cadrul unui interviu, dacăpovestea lor de dragoste are potențial să treacă și testul celor trei ani, vedeta a răspuns cât se poate de sincer că ea și Smiley pare să se fi găsit unul pe altul, din toate punctele de vedere. Deși este omul alături de care are o relație foarte specială, ei nu își doresc să facă nuntă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram