/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Doi șoferi, dintre care unul transporta cinci copii, prinși băuți la volan

missing
10 martie 2021, ora 16:41

Doi șoferi au fost prinși băuți la volan. Cazurile au fost depistate noaptea trecută în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați la supravegherea traficului rutier.

Primul șofer a fost depistat în orașul Șoldănești, unde oamenii legii au observat că un automobil de marcă Land Rover se deplasa neuniform. Șoferul de 34 de ani, originar din același raion, a fost supus testării alcoolscopice. Rezultatul a arătat 1,13 mg/l în aerul expirat. Cazul este investigat de către Inspectoratul de Poliție Șoldănești.

Cel de-al al doilea caz a avut loc ieri, în jurul orei 19.00, la intrarea în orașul Hîncești. Polițiștii au observat un motocultor fără luminile conectate,unde se aflau cinci copii. Acesta era condus de un bărbat de 33 de ani, vizibil în stare de ebrietate. Supus testului alcoolscopic acesta a arătat 0,70 mg/l.

Copii au fost duși acasă de polițiști, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un proces contravențional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram