/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Gata de noul sezon F1! Alege şi votează monopostul, echipa şi pilotul favorit

missing
10 martie 2021, ora 15:47

În această după amiază Scuderia Ferrari a fost ultima echipă care şi-a prezentat maşina competiţională pentru noul sezon de Formula 1. Am aşteptat momentul pentru a compila acest articol în care puteţi vedea, conform materialelor media disponibile, evenimentele de prezentare, fotografii cu monoposturile, dar şi designul căştilor piloţilor.

Iată deci care sunt maşinile pe care le vom vedea în acest an pe circuitele mondiale, în ordinea debutului lor, dar și căștile piloților (în afară de unele nedezvăluite) după ordinea notată a numelor acestora. Citeşte continuarea, vezi toate imaginile şi acordă un vot în sondajele de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram