Peste 49,1 milioane de persoane din lumea întreagă au vizionat interviul şocant realizat de jurnalista de televiziune Oprah Winfrey cu prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, difuzat la televiziune şi pe platforme de streaming, au anunţat marţi reprezentanţii postului american CBS, citaţi de Reuters.

Interviul, în care cuplul Harry-Meghan a acuzat familia regală britanică de rasism şi de indiferenţă faţă de tulburările care afectează sănătatea mintală, dezvăluind totodată existenţa unor dispute în cadrul acesteia, a fost difuzat duminică seară în Statele Unite de postul CBS şi luni seară în Marea Britanie de postul ITV. Interviul este disponibil şi pe mai multe platforme de streaming.

CBS, o divizie a grupului ViacomCBS Inc, a precizat că audienţa interviului continuă să crească şi că acesta va fi redifuzat în Statele Unite, vineri.

Audienţa obţinută în Statele Unite a fost de 17,8 milioane de telespectatori, fapt care a făcut ca acest interviu să devină cel mai vizionat program TV de divertisment după gala premiilor Oscar din 2020, difuzată în luna februarie a anului trecut, au precizat reprezentanţii postului CBS

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!