/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Sondaj: Topul politicienilor în care cetățenii au cea mai mare încredere

missing
10 martie 2021, ora 15:11

Un nou sondaj, realizat de iData, arată că președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este în topul politicienilor în care cetățenii au cea mai mare încredere. Conform răspunsurilor, pe locul doi s-a poziționat liderul PSRM, Igor Dodon, fiind urmat de liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor. 

Politicienii care dețin cel mai înalt nivel de încredere din partea respondenților sunt: Maia Sandu (40,4%), Igor Dodon (29,9%), Ilan Șor (9,2%), Renato Usatîi (5,4%), Vladimir Voronin (2,7%), Ion Ceban (2,6%), Andrei Năstase (2,1%) și Ion Chicu (1,8%)

 

Datele au fost colectate în perioada 19 ianuarie – 27 februarie 2021, iar la sondaj au participat 1.252 de persoane din Republica Moldova, dintre care 1,4% locuitori din Stânga Nistrului, care dețin cetățenia Republicii Moldova.

Marja de eroare este de aproximativ ±2,7%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram