politic

Modificarea Legii cu privire la instituirea unor măsuri pentru perioada stării de urgență, pe agenda de mâine a Legislativului 

11 martie 2021, ora 12:36
Distribuie:

Parlamentul se va întruni, mâine, 12 martie, în ședință plenară, începând cu ora 10:00. Decizia a fost luată de Biroul permanent al Parlamentului, care s-a întrunit în ședință.

Membrii Biroului au aprobat ordinea de zi a ședinței. Aceasta include proiectul de lege înaintat cu titlul de inițiativă legislativă de către membrii Biroului permanent pentru modificarea Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative.

Proiectul prevede posibilitatea procurării vaccinelor anticoronavirus prin derogare de la Legea privind achizițiile publice.

Potrivit informațiilor, este planificată examinarea  a circa 20 de documente, precum și audierile privind situația de la complexul sportiv „Chișinău Arena”.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram