/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră: Noile Jeep Wagoneer şi Grand Wagoneer – până la opt locuri şi opt ecrane în interior

11 martie 2021, ora 14:58

Peste ocean a debutat noua generaţie Jeep Wagoneer, dar şi versiunea sa mai luxoasă Grand Wagoneer, după aproape două decenii de pauză. Acesta este făcut pe baza prototipului dezvăluit în toamna anului 2020 şi vă putem spune din start că diferenţele sunt minime.

Modelele se vor bate în segmentul SUV-urilor premium cu maşini precum: Chevrolet TahoeFord Expedition sau Toyota Sequoia (în cazul lui Wagoneer) şi Lincoln NavigatorGMC YukonCadillac Escalade, pe lângă, de ce nu, BMW X7Mercedes-Benz GLSRange Rover Vogue SVAutobiography etc (în cazul lui Grand Wagoneer). Află mai multe, vezi cum arată la interior şi dacă îţi permiţi un astfel de model, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram