/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 12 martie/ Ce îți rezervă astrele pentru acest sfârșit de săptămână

12 martie 2021, ora 08:08

Horoscop 12 martie 2021. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, în timp ce alţii se pot aştepta la schimbări importante, dar uşor dificile.

Berbec

Intuiția și imaginația voastră funcționează la foarte bine astăzi, dragi Berbeci. Nu vă mirați dacă aveți pofta de a scrie sau de a picta. Chiar dacă nu aveți toate echipamentele necesare, începeți oricum. Scrisurile dintr-un caiet pot fi copiate cu ușurință pe materiale mai formale ulterior. Ceea ce este important astăzi este să începeți. Probabil veţi produce ceva minunat!

Taur

Bine ați venit înapoi în “lumea celor vii”, dragi Tauri. Ați fost atât de preocupaţi de planurile şi proiectele voastre în ultima vreme, încât ați pierdut ideea despre a vă bucura de ceea ce vă înconjoară. Vă plictisiţi prea repede, prea uşor. Încercaţi să fiţi prezenţi pentru cei dragi şi să apreciaţi micile bucuri de moment.

Gemeni

S-ar putea să vă simțiți puțin nesiguri în ceea ce credeți acum, dragi Gemeni. Mintea voastră este plină de întrebări și contradicții. Încercați să vă dați seama care sunt problemele şi cum puteţi să le rezolvaţi fără să vă bateţi prea mult capul. Nimeni altcineva nu se așteaptă să aveți toate răspunsurile chiar acum, așa că de ce ar trebui? Relaxați-vă și încercați să vă bucurați de momente petrecute alături de cei dragi. S-ar putea să descoperiți că acest lucru este cu adevărat tot ce aveți nevoie.

Rac

S-ar putea să fiți obsedați să vă găsiți adevăratul scop în viață. Deși este posibil să nu vă placă să recunoașteți acest lucru, acest aspect vă poate ocupa foarte mult gândurile. Încearcă să nu fii atât de stresat în legătură cu asta. Dă-ți seama că descoperirea adevăratului tău scop poate dura mulți ani, chiar și o viață, de gândire și de observație atentă.

Leu

S-ar putea să vă simțiți destul de introspectiv și hotărât să ieșiţi din ritmul frenetic al celorlalți. Ești o persoană atentă, cu convingeri spirituale profunde. Este de înțeles că uneori te poți simți descurajat de felul în care decurg lucrurile în societate. Încercați să nu lăsați acest aspect să vă doboare. De asemenea, încercați să vă concentrați şi asupra motivelor care vă fac fericit.

Fecioară

Există multe cereri în mediile sociale pentru tine, pe lângă cerințele obișnuite de acasă și de la serviciu. Poate că trebuie să fii egoist și să-ți calcuezi după bunul plac timpul. Dacă încercați doar să satisfaceți dorințele tuturor celorlalți, vă veți sacrifica pe ale voastre. Pentru a vă bucura cu adevărat de timpul petrecut cu ceilalți, amintiți-vă că trebuie să vă îndepliniți mai întâi propriile nevoi.

Balanţă

Balanțele vor întâmpina numeroase probleme financiare, iar fără un plan bine pus la punct s-ar putea să fie nevoite să apeleze la economiile pentru zile negre sau pentru o achiziție importantă. La locul de muncă vă concentrați cu greu având în vedere că weekendul bate la ușă și aveți planuri să ieșiți la munte, să mai profitați de vremea numai bună de schi și de peisajele mirifice. Atenție, însă, la cât cheltuiți.

Scorpion

Scorpionii vor porni un conflict cu o persoană dragă, iar discuția s-ar putea să degenereze. O să spuneți multe lucruri pe care apoi le veți regreta, în loc să gestionați situația cu calm și diplomație. Nu uitați că nu dețineți adevărul absolut și trebuie să ascultați și părerea partenerului dacă vreți o relație armonioasă. Nici din punct de vedere al sănătății nu stați foarte bine și ar fi indicat să faceți un control de rutină, să vedeți cum stați cu adevărat.

Săgetător

Nativii acestei zodii au câteva zile mai dificile la locul de muncă din cauza volumului de muncă. Pentru că, în trecut, ați refuzat ajutorul colegilor, acum, când v-ar fi prins bine, nimeni nu se mai oferă pentru că toți au impresia că vă descurcați. Poate ar fi indicat, totuși, să vorbiți cu cineva, să atrageți atenția asupra faptului că sunteți copleșiți de sarcinile primite. Nici la capitolul tip liber nu stați prea bine. S-ar putea să fiți nevoiți să renunțați la acest weekend dacă nu vreți să rămâneți în urmă cu proiectele.

Capricorn

Vineri, unii nativi ai zodiei Capricorn pot să aibă probleme delicate în cuplu şi sunt sfătuiți să ia în calcul sfaturile prietenilor. E posibil să fi luat decizii dintre cele mai neinspirate în ultima perioada, așa că o persoană din exterior, care gândește la rece, ar putea identifica mai bine problema și soluția potrivită. În plan profesional, ziua va trece fără probleme deosebite. Efortul pe care l-ai depus va fi, în sfârşit, recompensat.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt extrem de motivați și simt că este un moment prielnic să se lupte pentru funcția pe care și-o doresc de atâta vreme. Doar că nu ești singurul care vei concura pentru aceeaşi poziţie. Sfatul astrelor pentru tine este să ai încredere în tine că ești cel mai bun. De asemenea, evită orice metodă necinstită, mai devreme sau mai târziu asta se va întoarce împotriva ta. Seara, te vei relaxa acasă, în familie, alături de cei dragi.

Peşti

Peștii sunt cuprinși de gelozie, anumite gesturi ale persoanei iubite le dau senzația că ceva nu este în neregulă. Te simți trădat, iar asta îți provoacă furie și nesiguranță. Sfatul astrelor este să nu aștepți vreo dovadă care să îți confirme bănuielile. Situația trebuie clarificată cât mai repede, cu o discuție sinceră, cu toate argumentele pe masă. Doar așa vei afla dacă gelozia este una justificată. Peştii pot fi ușor dezorientați de evenimentele din această zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram