/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Mai mulți tineri, ce chefuiau într-un local din centrul Capitalei, reținuți de oamenii legii

missing
14 martie 2021, ora 12:44

Se pare că distracțiile continuă în unele localuri din Republica Moldova, în pofida restricțiilor impuse de autorități, pentru a limita răspândirea noului virus COVID-19. În noaptea de 13 spre 14 martie, forțele de ordine au cutrierat din nou cluburile de noapte din Capitală.

 

Potrivit oamenilor legii, în localul de pe strada Eminescu din centrul Capitalei s-ar fi aflat peste 55 de tineri care se distrau, încălcând toate normele epidemiologice, iar alte aproape o sută de persoane chefuiau într-un alt local din Chișinău, chiar dacă era trecut de miezul nopții.

Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie curent, fiind impuse restricții. Ulterior, CNESP a înăsprit măsurile restrictive, inclusiv și învățământul în regim online. De asemena, a fost interzisă activitatea teatrelor.

S-a interzis desfășurarea activităților unităților comerciale de deservire pentru genurile de activitate disco-bar, club de noapte, karaoke, night-club, discoteca, club. Restaurantele și cafenele din Republica Moldova trebuie să activeze până la ora 22:00, conform deciziei CNESP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram