/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Beat și fără permis de conducere. Un tânăr de 18 ani a ajuns cu mașina într-un copac după ce a pierdut controlul volanului

missing
15 martie 2021, ora 11:46

O fată și un băiat au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe traseul Chișinău-Hâncești, în apropiere de raionul Ialoveni, în jurul orei 05:25.

Ofițera de presă a IP Ialoveni, Olesea Gherman, a declarat pentru tv8.md că șoferul automobilului de model Dacia Logan, în vârstă de 18 ani, nu a adaptat viteza conform traseului, a pierdul controlul volanului și a derapat de pe traseu, izbindu-se ulterior într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, pasagerii, un băiat și o fată au fost preluați de către un echipaj medical specializat și transportați la spital. Conducătorul auto, a fost testat alcooloscopic la fața locului, unde s-a constatat că este în stare de ebrietate.

Totodată, tânărul nu deține permis de conducere categoria B. Oamenii legii urmeză să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Sursa: IP Ialoveni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram