/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO VIDEO/ „COVID-19 nu a dispărut”. Salvatorii au instalat corturi în cele mai aglomerate locații din Capitală

missing
15 martie 2021, ora 14:08

Corturi pentru informarea populației despre riscurile infectării cu virusul COVID -19 au fost instalate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

În contextul creșterii alarmante a numărului de persoane infectate, salvatorii au menționat că au decis să plaseze corturi cel puțin în trei locații importate din municipiul Chișinău.

„Aici angajații IGSU vor oferi pliante informative cu măsurile necesare de întreprins în vederea prevenirii infecției, dar și vor difuza mesaje audio cu principalele recomandări în caz de COVID. Salvatorii îndemnă oamenii să fie vigilenți și responsabili, totodată atenționează persoanele asupra respectării normelor sanitare pentru ca virusul să nu ia amploare. IGSU contribuie la popularizarea Campaniei de informare Fii în siguranță! COVID -19 nu a dispărut care are drept scop informarea cetățenilor despre riscurile infectării și în același timp educarea unui spirit de solidaritate cu cei care în fiecare zi luptă în linia întâi, pentru viața fiecărui pacient”, spun reprezentanții IGSU.

Punctele de informare sunt instalate la Piața Centrală, Gara de Nord și Gara de Sud din Capitală.

Foto: ISGU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram