/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Meteorologii au emis COD GALBEN de condiții complicate ale vremii. Se așteaptă precipitații sub formă de lapoviță

missing
15 martie 2021, ora 15:33

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis cod galben de condiții complicate ale vremii. Potrivit SHS, în zilele de 16, 17 și 18 martiese prevăd precipitații sub formă de ploaie, treptat cu transformare în lapoviță.

În legatură cu pătrunderea unui ciclonul sudic pe teritoriul țării în perioada de referință se prevăd precipitații, predominant sub formă de ploaie, treptat cu transformare în lapoviță, pe arii extinse puternice (15-49 l/m2).

Temporar vântul va prezenta intensificări din nord-est în rafale de până la 15-20 m/s. Miercuri și joi izolat se vor produce depuneri de lapoviță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram