/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Test Drive: Noul KIA Sorento 2.2 CRDi Exclusive

15 martie 2021, ora 17:21

KIA cunoaște o dinamică de dezvoltare foarte puternică în ultimi ani la nivel global. Chiar în ziua publicării acestui test drive coreenii au anunțat primul lor model electric care se va numi EV6.

De altfel, și în Moldova acest producător și-a restabilit locul pe care l-a pierdut câțiva ani în urmă din cauza unui importator care a tras în jos această marcă. Anul 2019 a fost unul foarte bun pentru coreeni, care au ajuns pe locul patru în topul celor mai populare mărci de mașini noi alese de clienții locali. Poţi citi testul complet cu o galerie foto şi alte comentarii pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram