politic

„Cel mai insuportabil e gândul că anume tu ai adus virusul în casă”. Deputatul Dumitru Alaiba, depistat pozitiv la Covid-19

16 martie 2021, ora 22:26
Distribuie:

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a fost depistat pozitiv la Covid-19. Despre aceasta a anunțat chiar alesul poporului, prin intermediul unei postări pe o rețea socială. 

„Pozitiv. A ajuns și rândul nostru. Cel mai insuportabil e gândul că tu, anume tu, nimeni altcineva, ai adus virusul în casă, i-ai infectat pe restul și l-ai mai și plimbat prin oraș între timp. Vă rog, aveți grijă de voi, fiți prudenți. Vaccinarea e unicul lucru ce poate pune punct acestei nebunii”, a scris pe Facebook Dumitru Alaiba.

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost confirmate alte 1688 de cazuri noi de infectare cu virusul Covid-19, iar 33 de persoane au murit din cauza complicațiilor cauzate de noul virus.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram