/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon îl laudă pe Golovatiuc: „Lucrăm cot la cot, într-o echipă, din 2008”

missing
18 martie 2021, ora 13:51

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, îl laudă pe candidatul înaintat de PSRM, grupul parlamentar „Pentru Moldova” și trei deputați neafiliați la funcția de prim-ministru, Vladimir Golovatiuc, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă.  

Pe contul său de telegram, Igor Dodon a scris că Vladimir Golovatiuc este un candidat foarte demn. „Îl consider un adevărat profesionist cu o vastă experiență, lucrând cu el cot la cot în aceeași echipă din 2008”, a scris politicianul.

Igor Dodon este ferm convins că Vladimir Golovatiuc este capabil să facă față crizei sociale, economice și pandemice.

În cadrul ședinței Parlamentului de pe 18 martie curent, președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a dat citire declarațiile privind constituirea majorității parlamentare, formată din 53 de deputați. „Pentru a evita blocajul instituțional, declarăm susținerea pentru Vladimir Golovatiuc”, a spus Corneliu Furculiță.

Potrivit informațiilor, Vladimir Golovatiuc a acceptat propunerea de a fi înaintat pentru funcția de prim-ministru, după ce a fost contactat de președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

În cadrul unui briefing de presă la Parlament, platforma „Pentru Moldova”, i-a cerut președintei Maia Sandu să-l înainteze pe Vladimir Golovatiuc la funcția de premier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram