/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/Horoscop/ Taurii vor avea anumite tensiuni legate de carieră

missing
18 martie 2021, ora 07:36

Horoscop Berbec – 18 martie 2021: Ai parte de o zi care vine ca un balsam pentru suflet, ocazie perfectă de a repara ce se poate în relațiile cu cei din anturajul apropiat. Gândul cel bun apare simplu și e ușor să-l alegi pe el.

Horoscop Taur – 18 martie 2021: Micile tensiuni ale acestei zile sunt legate de planurile tale pentru carieră. Dincolo de ele, vei vedea și partea bună a întregii situații, dacă vei dori acest lucru.

Horoscop Gemeni – 18 martie 2021: Este o zi care te invită la o reevaluare a unor probleme, ca să le poți rezolva mai ușor. Poate că de asta ai nevoie acum, să poți vedea problemele la dimensiunile lor reale.

Horoscop Rac – 18 martie 2021: Este important să ții cont de dorințele, propunerile sau ideile celor din cercul de apropiați, fie ei prieteni sau rude. Dar trebuie găsită o soluție pentru ca și dorințele tale să conteze.

Horoscop Leu – 18 martie 2021: Te simți în largul tău la locul de muncă, lucrezi senin și eficient. Acest lucru va avea efecte benefice și asupra stării tale de sănătate și asupra calității relațiilor cu toți cei din jur.

Horoscop Fecioară – 18 martie 2021: A venit și momentul, poate îndelung așteptat, în care să-ți exprimi sentimentele față de cei dragi prin cele mai frumoase mijloace pe care le ai la îndemână.

Horoscop Balanță – 18 martie 2021: Va conta, la finalul acestei zile, cât ai reușit să accepți, cu maturitate, din partea dificilă a fiecărei situații și cât te-ai bucurat de ceea ce a mers simplu și ușor.

Horoscop Scorpion – 18 martie 2021: În sfârșit, ai acces la anumite persoane din anturaj pe care ai vrut să le convingi să ți se alăture în proiecte importante. Este un moment bun, pe care ar bine să-l prețuiești la adevărata lui valoare.

Horoscop Săgetător – 18 martie 2021: Ești mai calm și mai răbdător cu cei din jur, iar față de cei din familie dai dovadă de o toleranță care e neobișnuită chiar și pentru tine. Vei avea roade frumoase de adunat de pe urma acestor eforturi.

Horoscop Capricorn – 18 martie 2021: Ai posibilitatea de a te retrage din planurile făcute îmrpreună cu persoanele care s-au dovedit a fi prea puțin serioase și nu și-au respectat cuvântul.

Horoscop Vărsător – 18 martie 2021: Ieși la lumină dintr-o situație care te apasă de ceva timp, dar ca să valorifici corect această șansă, ai nevoie de sinceritate față de tine, în primul rând.

Horoscop Pești – 18 martie 2021: Este important să apreciezi tot ce primești, direct sau indirect, din partea celorlalți și să faci tot ce poți pentru a contrabalansa situația, a păstra echilibrul.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram