O cursă charter Tel Aviv – Chișinău, pentru moldovenii din Israel, va fi organizată săptămâna viiitoare. Despre aceasta a anunțat Ambasada Republicii Moldova în Israel. 

„Aducem la cunoștință cetățenilor moldoveni, aflați în statul Israel, că urmare a adresării de către autoritățile competente, pentru organizarea unui zbor charter Tel Aviv – Chișinău, a fost aprobată cursa pentru 22 martie 2021 (decolare din Tel Aviv la ora 20.00), operată de către compania Air Moldova”, se arată într-o notă informativă a Ambasadei.

Autoritatea menționează că persoanele care s-au înregistrat la Ambasadă ca pasageri ai acestei curse urmează a fi contactați direct de către reprezentanții companiei Air Moldova.

Pentru a avea acces la zborul respectiv moldovenii trebuie să respecte cerințele sanitare instituite de către autoritățile israeliene, în special testul negativ PCR valabil 72 de ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!