/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Primele doze de vaccin Pfizer au ajuns la Chișinău

missing
19 martie 2021, ora 12:15

Astazi, în Republica Moldova a ajuns cel de-al doilea lot de vaccinuri anti-COVID-19 oferit cu titlu gratuit pentru țara noastră prin intermediul platformei internaționale de solidaritate COVAX, instituită de către Organizația Mondială a Sănătății.

Avionul care transporta dozele de vaccin a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău. Acestea au fost depozitate la Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

Foto: Facebook/ Runway 09

Foto: Facebook/ Runway 09

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) este vorba despre 24.570 doze de vaccin Pfizer/BioNTech.

Totodată, și președinta Maia Sandu a anunțat că până la sfâșitul lunii martie, în țara noastră vor ajunge aproximativ 100.000 de doze de vaccin împotriva Covid-19.

Amintim că țara noastră a recepționat primul lot de vaccin împotriva Covid-19 la sfârșitul lunii februarie. Este vorba de peste 21.000 de doze de vaccin AstraZeneca donate de Guvernul României. Un al doilea lot de vaccin anti-Covid-19 a fost oferit Republicii Moldova prin intermediul Platformei COVAX. Este vorba despre 14.600 de doze de vaccin AstraZeneca.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram