/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/Horoscop 19 martie/ Astrele prevăd o zi unică pentru Berbeci, iar Capricornii au parte de o zi plină de surprise

19 martie 2021, ora 08:10

Horoscop 19 martie 2021. Ziua de vineri este încărcată de știri și schimbări importante care vă pot afecta viața de zi cu zi. Prin urmare, pentru a vă ajuta să luați decizii, e bine să ştiţi ce spun stelele despre voi.

Berbec

Astăzi trăiți o zi unică, după cum arată astrele. Vă doriţi o relație și, de asemenea, ceva nou, cum ar fi o afacere atractivă sau o chestiune economică. Urmaţi-vă intuițiile, dar nu uitaţi şi de inteligență și mult bun simț, care sunt esenţiale. Ceva ce auziţi astăzi v-ar putea deranja, poate este vorba de un zvon, bârfă sau un cuvânt rău intenționat, aşa că nu ar trebui să-i daţi importanţă. Pregătiţi-vă pentru ceva bun.

Taur

Vineri, conducătorul vostru Venus și planeta Marte vă arată aspecte foarte favorabil. Staţi bine la capitolul iubire, dar trebuie să acționaţi cu mai mult tact și să evitați discuțiile inutile cu oameni care îşi pierd timpul și vă fac griji. Nu risipiți banii care vă vin acum, deoarece în câteva zile veți avea o oportunitate excelentă de investiții, pe măsură ce vine noul an zodiacal.

Gemeni

Astăzi este ziua în care aveţi parte de ceva neașteptat, la care nici nu vă gândeaţi. Libertatea este ceva foarte prețios și dragostea nu trebuie să vă ţină stâns de nimeni sau de nimic, cu atât mai puțin pe voi, Gemenii. Există o persoană îndrăgostită de voi, dar nu ştiţi foarte bine ce vreţi. Ar fi bine să vă hotărâţi.

Rac

Schimbări mari în viața dvs. s-ar putea întâmpla dacă le daţi posibilitatea să se întâmple. Nu trebuie întotdeauna să crezi că știi deja totul, sau că lucrurile vor rămâne la fel pentru totdeauna.

Leu

O persoană pe care nu o cunoaşteţi vă va transmite un mesaj important de la cineva care v-a căutat. Ar putea fi o oportunitate de afaceri foarte bună, dar va avea nevoie ca dvs. să vă puneţi toată energia în ea. Totul va funcționa atâta timp cât urmaţi acest sfat.

Fecioară

Este o etapă bună pentru spiritualitate. Emanaţi energie pozitivă şi o împărtăşiţi cu persoanele dragi. Fecioara este cu un picior în prezent şi cu celălalt, în trecutul recent.

Balanţă

Ar trebui să fiţi mai prezent la locul de muncă. Nu vă neglijaţi obligațiile. Aveţi o zi foarte bună și calmă. Este probabil ca în relația dvs să fiţi mai distanţi, însă nu din cauza lipsei de dragoste, ci din lipsa de timp.

Scorpion

Dacă vă vine în minte o persoană care nu mai este prezentă pe această lume, profitaţi de amintirea lecțiilor importante pe care vi le-a dat. Este posibil ca o problemă a voastră care are nevoie de o soluție să aibă de-a face cu sfaturile pe care această persoană vi le-a dat cu mult timp în urmă.

Săgetător

Dacă îți cauți de muncă azi ai șanse maxime să și găsești jobul viselor tale. Ai parte de o mulțime de oportunități pentru a arăta ce poți cu adevărat. Nu te teme să arăți tot ce poți în zona ta de expertiză!

Capricorn

La muncă ai parte de o situație mai stranie, este foarte probabil ca cineva să te implice în greșeala sa ori să te trezești în vreo încurcătură pentru care nu ai nicio vină. Apără-ți nevinovăția și totul va fi bine, pe finalul zilei!

Vărsător

O dragoste neîmpărtășită ar putea să îți strice un pic buna dispoziție, astăzi. Amintește-ți că doi oameni nu trebuie să stea împreună decât dacă iubirea dintre ei e reciprocă. E timpul să îți schimbi puțin optica și să abordezi și alte unghiuri din care să privești situația.

Pești

Dacă auzi azi vreo bârfă despre o persoană apropiată este bine să nu o iei în seamă și să nu reacționezi în niciun fel. Nu lăsa ca nimeni să fie rănit în această situație delicată. Oricum, e timpul să ai mai multă grijă de tine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram