social

În atenția șoferilor! Se circulă în condițiile unui carosabil umed

19 martie 2021, ora 09:31
Distribuie:

În atenția șoferilor, în această dimineață se circulă în condițiile unui carosabil umed în toată țara. Oamenii legii recomandă conducătorilor auto să se deplaseze cu viteză redusă, adaptată timpului de afară. 

Inspectoratul Național de Securitate Publică (ANSP) a plasat un comunicat pe rețelele sociale în care a solicitat tuturor șoferilor să conducă autovehiculul conform regulilor de circulație și să fie maxim prudenți în trafic.

Pentru vineri, 19 martie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme răcoroasă, dar cu regim termic normal pentru această perioadă. Cerul va fi predominant noros.

Ziua teritoriul țării va fi traversat de un front atmosferic și izolat vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de lapoviță. Vântul va sufla moderat, din nord spre vest.

Presiunea atmosferică va fi normală. Temperatura minimă a aerului va oscila între -1ºC şi +4ºC, iar temperatura maximă a aerului va oscila între +2ºC şi +7ºC.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram